Foto:

Kerstmarkt in Christus is Koning kerk

Ridderkerk - Zaterdag 8 december is er in de Christus is Koning kerk aan het Dillenburgplein weer een wintermarkt, van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Deze markt staat al een aantal jaren bekend om zijn sfeervolle en ongedwongen gezelligheid.

Bij de ingang komt u meteen in de stemming doordat een draaiorgel gezellige kerstmuziek speelt.

Natuurlijk kan er van alles gekocht worden, behalve veel kerstartikelen hebben we ook prachtige kerststukjes, plantenbakjes en de kransen niet te vergeten!

Verder zelfgemaakte advocaat en jam, prachtige sieraden, woonaccessoires enz. enz.

Ons winterrestaurant is altijd een groot succes.....u wordt op uw wenken bediend en kunt gezellig zittend genieten van koffie, thee, erwtensoep en andere lekkere dingen.

En niet te vergeten....ons Rad van Avontuur. Er zijn prachtige prijzen en waardebonnen te winnen die voor een groot deel beschikbaar gesteld zijn door de winkeliers.

De helft van de opbrengst is bestemd voor de Stichting Ambulance Wens. U komt toch ook?