Dames Saturnus'72 nog puntloos

Geen punten voor de handbaldames.(Foto: PR)
Geen punten voor de handbaldames.(Foto: PR) (Foto: )

Ridderkerk - Maar niet alleen zonder punten, zondag was er ook geloof in eigen kunnen. Met uitzondering van de eerste vijf minuten is het nooit een echte wedstrijd geweest. Na een vreemd doelpunt, ging via een voet in het doel, was de motivatie ineens geheel weg. Ook in de rust (11-8) was de motivatie binnen de ploeg niet te repareren. De ploegen hielden elkaar weliswaar in evenwicht, maar de achterstand kon niet worden verkleind. Uiteindelijk verloor de ploeg voor de tweede maal op rij, nu met 18-15, waar het misschien niet nodig had geweest.

Een groot aantal gemiste kansen versperde de weg naar succes tegen Celeritas dat een uitstekende keepr had.. Tot aan 8-7, in de 26e minuut, waren de ploegen aan elkaar gewaagd al had er misschien een positieve stand kunnen zijn als de paal en lat niet in de weg hadden gestaan. De thuisploeg uit Bunnik had aan de laatste 4 minuten voldoende om een klein gaatje te slaan (13-9). In deel 2 van de wedstrijd ging het niveau van het Saturnus spel omhoog. De ploeg ging ook beter om met het feit dat het niet echt mee zat. Een top keeper als tegenstander en pech bij het afronden. Uiteindelijk zou de wedstrijd eindigen in een 26-20 nederlaag. Programma: Zondag 11 november Dames 13.50 uur Saturnus'72/1 – Conventus 1; Dames 12.30 uur Saturnus'72/2 – Northa 1; Heren 15.15 uur Saturnus'72/1 – H.V.O.S. 1; Heren 15.20 uur D.E.S'72/Saturnus'72/2 – D.I.O.S. 3 (Papendrecht); Dames A 11.15 uur Saturnus'72/1 – Northa 1.