De opbrengst van de fair gaat naar Nina's voor Kenia/ (Foto PR)
De opbrengst van de fair gaat naar Nina's voor Kenia/ (Foto PR) (Foto: )

Herfstfair Aafje Reijerheem

Steun project in Kenia

Ridderkerk - Zaterdag 10 november organiseert Aafje tussen 10.00 en 15.30 uur weer een gezellige herfstfair op het Ontmoetingsplein / Torenmolen 1 Ridderkerk.

Vanaf 10 uur bent u van harte welkom om te snuffelen bij de kramen, er zijn dit jaar weer nieuwe producten te koop. Er zijn prachtige Italiaanse tassen, chocolade, jam, kaarten, sieraden, koekjes, make up, ondermode, vogelhuisjes, thee en kadootjes te koop. Dit is nog maar een deel, dus kom gerust langs en bekijk het assortiment er zal vast iets van uw gading bij zitten.

Om 13.30 uur staat er een coffeebike in de hal waar u terecht kunt voor een gratis kopje koffie, aangeboden door Teamwijkidee3vliet/t Zand. Er is ook gelegenheid om deel te nemen aan een workshop.

Nina's voor Kenia

Ook zijn er prachtige prijzen te winnen bij het rad van avontuur, de opbrengst hiervan gaat naar Nina's voor Kenia. Een schitterend project waar het geld echt ten goede komt van de lokale bevolking. De dames zijn zelf tijdens de herfstfair aanwezig en kunnen u alles vertellen over dit project in Kenia.

Voor meer informatie over team wijk idee: http://drievliet-zand.teamwijkidee.nl/