De vorige uitvoering van OKK was ook weer een succes (Foto: OKK)
De vorige uitvoering van OKK was ook weer een succes (Foto: OKK) (Foto: )

Uitvoering gymnastiekvereniging OKK

Ingezonden

OKK De Musical

Ridderkerk - De Ridderkerkse Gymnastiekvereniging OKK wordt dit jaar 123 jaar oud en is nog steeds actief en sportief. Dat is zaterdag 3 november a.s. te zien in sporthal de Fakkel. Dan geeft de in 1895 opgerichte vereniging haar jaarlijkse uitvoering.

De uitvoering heeft als thema "OKK DE MUSICAL ". Het belooft een kleurrijke show te worden waarbij de diverse groepen steeds een ander aspect van het thema naar voren zullen brengen tijdens hun optredens.

Turnen, muziek en dans zullen de boventoon voeren tijdens de demonstraties die verzorgd worden door veelal jonge gymnasten, die de laatste tijd hard geoefend hebben. Groepen uit alle wijken van Ridderkerk treden op. Naast de vele recreanten zullen ook de wedstrijdgroepen hun beste beentje voor zetten. De uitvoering is al jaren de manier om kennis te maken met het turnen en met OKK in het bijzonder.

Er is een keuze gemaakt voor een aantal vaste toestelopstellingen, waardoor het programma vlot afgewerkt kan worden. Veel aandacht is besteed aan de presentatie van de demonstraties. Kleding en muziek zijn afgestemd op het thema en vormen een aantrekkelijk geheel. Kortom, het belooft weer een leuke turndag te worden voor jong en oud in sporthal de Fakkel. Tussendoor kunnen toeschouwers natuurlijk terecht in het restaurant van de Fakkel en gelijktijdig een gokje wagen bij de tombola. Trekt u de juiste envelop, dan kunt u één van de vele prijzen winnen.

De ongeveer twee en een half uur durende uitvoering begint 's middags om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. 's Avonds begint de uitvoering om 19.00 uur. De zaal is dan open vanaf 18.30 uur. Een kaartje kost € 3,00 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar; oudere kinderen en volwassenen betalen € 5,50. Een passe-partout (middag- en avondvoorstelling) kost resp. € 5,00 en € 9,00. De voorverkoop van kaarten is tussen 10.00 en 11.00 uur in de entreehal van de sporthal en verder een uur voor aanvang van de voorstellingen. Pinnen is mogelijk!