Slikkerveer liep de hele wedstrijd achter de feiten aan (Foto: Roelie 't Jong)
Slikkerveer liep de hele wedstrijd achter de feiten aan (Foto: Roelie 't Jong) (Foto: )

Slikkerveer is niet bij de les

Ingezonden

Ruime nederlaag in Crooswijk

Ridderkerk - Op zondag 7 oktober 2018 speelde Slikkerveer haar derde competitiewedstrijd uit bij HOV/DJSCR in Rotterdam. Vol goede moed en vertrouwen begon de wedstrijd tegen de Crooswijkers, maar al in de vierde minuut lag de bal al in het verkeerde doel.

Rachid el Khalifi kon vrij doorschuiven vanaf het middenveld en de hoek uit kiezen om binnen te schieten en dat deed hij ook: 1-0. Drie minuten later was Damion Janssen dichtbij de gelijkmaker. Op een snelle pass van Rene Beute door het centrum van de verdediging was echter Aitor Spetter als eerste bij de bal. In de zestiende minuut werd Cerezo Fung-A-Wing diep gestuurd, maar helaas ging het stifje niet over, maar tegen de keeper aan. In de 22-ste minuut liet HOV/DJSCR zien dat het zeer effectief speelde. Een tweede aanval werd meteen succesvol afgerond door Maurice van der Linden, die een voorzet vanaf links vrij voor het doel kon binnenschieten: 2-0.

In de tweede helft was de eerste kans voor Slikkerveer. Ackeo Liefden zette voor op Jesse Ringlever, maar die kon er bij de tweede paal niet goed zijn schoen onder zetten, waardoor de bal in het zijnet belandde. In de 50-ste minuut was het weer de thuisclub die het doel wist te vinden. Amine Marhoub schoot van veraf op de lat. De Slikkerveerse defensie stond er bij en keek ernaar hoe de rebound eenvoudig kon worden binnen gekopt door Mounir Boukhari: 3-0. Hiermee was de wedstrijd zo goed als gespeeld. De thuisclub liep in de slotfase door doelpunten van Rachid Nassiri enYoussouf el Bahri uit naar een eindstand van 5-0. Vijftien minuten voor het einde van het duel was er nog een serieuze hoofdwond voor Damion Janssen, die na een sliding door een schoen geraakt werd. De aanvoerder van Slikkerveer moest gewisseld worden door Steven de la Rambelje.

Met de uitslag een grote tegenvaller voor Slikkerveer, dat duidelijk niet bij de les was. Komende zondag 14 oktober mag het weer opnieuw laten zien wat het wel kan als MSV '19 uit Montfoort op bezoek komt op het Reijerpark.

Shopbox