Voor Elkaar gaat van start in WVC Bolnes

Ridderkerk - Enthousiast zijn de bewoners in de wijk Bolnes over Voor Elkaar. Voor Elkaar biedt activiteiten en of een programma aan waar bewoners niet alleen vermaakt worden, maar waar juist de gelegenheid is om mee te denken over het programmering. De bewoners worden ondersteunt door Shahla Faraj (initiatiefneemester) en Eveline Freling van Facet Ridderkerk. Door bewoners mee te laten denken is de opzet dat het een gevarieerd programma aanbod wordt. Meedoen naar kunnen en eigenvermogen is insteek. Lukt het bewoners niet helemaal zelf, dan zijn er altijd bewoners die willen helpen, kortom voor en met elkaar.

Een aantal ideeën zijn geopperd, van spelletjes doen tot aan bloemschikken, van tassen of laptoptassen maken tot aan thema gesprekken en het lekkerste idee is koken, gezamenlijk eten met en Voor Elkaar. De behoefte van eten met elkaar wordt uitgewerkt en wordt naar een locatie gezocht waar dit kan plaatsvinden. De bijeenkomsten zijn iedere 2de en 4de maandag van de maand. Zet de in uw agenda of in de telefoon, de eerst volgende bijeenkomst is maandag 8 oktober 9:30- 11:30 uur in het WVC Bolnes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Shahla Faraj, shahla.voorelkaar@gmail.com of Eveline Freling eveline.freling@facetridderkerk.nl of telefonisch 06-52616230

Shopbox