Next Episode met Young Ellens

Live in De Loods

Ridderkerk - Zaterdag 6 oktober staat er een nieuwe editie van Next Episode, het hiphop/urbanfeest met liveoptredens, op de planning van De Loods. Dit keer een liveshow van Young Ellens! Naast Young Ellens zal ook Huncho een liveshow geven. De kaartverkoop gaat hard, dus koop snel een kaartje.

Ontdekt

In 2017 is Young Ellens ontdekt door Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen. Met zijn energie en harde tracks weet hij een knallende show neer te zetten. Huncho verzorgt deze avond het voorprogramma.

Ridderkerkse bodem

De rapper van Ridderkerkse bodem timmert hard aan de weg met verschillende eigen tracks en samenwerkingen met andere populaire rappers. Ook de resident dj’s van De Loods draaien deze avond.

Vanaf 13 jaar

Next Episode is toegankelijk voor jongeren vanaf 13 jaar. De deuren gaan open om 20:00 uur en het feest eindigt om 00:00 uur. Kaarten kunnen voor € 8,00 (inclusief servicekosten en garderobe) gekocht worden via

www.deloodsridderkerk.nl .

Shopbox