Bolnes won eenvoudig (Foto: PR)
Bolnes won eenvoudig (Foto: PR) (Foto: )

Bolnes wint voor beker

Bolnes NTVV en Bolnes speelden zaterdag hun 1e wedstrijd van de bekercompetitie in het nieuwe seizoen. Op een zonovergoten sportpark was het heerlijk toeven. Alleen de wedstrijd was echt een zomeravond gebeuren. Bolnes was oppermachtig tegen het zwak acterende NTVV. In de 15e minuut werd Derrel Lionahr de ruimte ingestuurd en met een boog wilde hij de keeper die zijn goal was uit gekomen omspelen. In de optiek van Bolnes hands maar de scheidsrechter oordeelde van grote afstand dat dit niet zo was en zo ging deze kans verloren.

In de 23e minuut was het dan toch raak. Weer werd Derrel Lionahr goed aangespeeld en scoorde beheerst de 0–1. Een beter Bolnes kreeg daarna nog 2 open kansen maar Eric Aslanyan en Marvin konden niet scoren.

In blessuretijd kreeg Bolnes een terechte strafschop, Derrel Lionahr ging achter de bal staan en schoot de bal over de goal heen waardoor de ruststand 0 – 1 bleef.

De 2e helft was nog geen 4 minuten oud of Bolnes Scoorde 0 – 2. Derrel Lionarh speelde zich op de achterlijn knap vrij en plaatste de bal terug waar de instromende Chendrik Pirvana hem met een droog schoot binnen schoot. Bolnes was daarna slordig met balbezit en het benutten van kansen en NTVV stelde daar één kans tegenover.

Het enige dat nog het vermelden waard is zijn de 2 wissels Aleph Real Lopes en Eric Aslanyan verlieten het veld, daardoor maakten Ozkar Cakir en Willy de Kok ook nog speelminuten.

Meer berichten