Scouting St. Joris opende het seizoen met zonnepanelen van de Rabobank (Foto: PR) (Foto: )

Zonnepanelen voor Scouting Sint Joris

Ridderkerk - De start van het scouting seizoen 2018-2019 voor Scouting Sint Joris Ridderkerk, werd gevierd met een groot evenement voor alle kinderen en leiding in het thema van het Wilde Westen.

Hierbij was er ook een moment om stil te staan bij een bijzonder gulle gift van het Rabobank Coöperatiefonds, waardoor de scoutinggroep in staat was om 26 zonnepanelen op het dak van het nieuweclubhuis te plaatsen. Hierdoor kan de scouting groep volledig in zijn eigen energie behoefte voorzien en wordt in de zomermaanden zelfs verdiend op de levering van stroom aan het openbare netwerk. Scouting gaat hiermee een duurzame toekomst tegemoet.

De onthulling werd verricht door Anja de Geus, van het Rabobank Coöperatiefonds Ridderkerk. Door een druk op de knop werden de zonnepanelen geactiveerd. Daardoor ging in de saloon, waar de kinderen konden spelen, spontaan de lichten aan en ging er muziek spelen.

Scouting Sint Joris is het Rabobank Coöperatiefonds zeer erkentelijk voor haar bijdrage. Meer info over scouting St. Joris op

sint-joris.nl

Shopbox