Vrijdag is er een vrijwilligersmarkt met veel informatie. (Foto: PR)
Vrijdag is er een vrijwilligersmarkt met veel informatie. (Foto: PR) (Foto: )

Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein

Ridderkerk - Vrijdag 7 september organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt van 13.00 tot 16.30 uur de jaarlijkse vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein. Tijdens deze middag staat het vrijwilligerswerk in Ridderkerk centraal. In een marktachtige setting presenteren vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties wat zij op het gebied van vrijwilligerswerk te bieden hebben. Uiteraard is het Vrijwilligerssteunpunt zelf ook aanwezig met informatie over de vacaturebank en informatie voor vrijwilligers én organisaties. RTV Ridderkerk zorgt voor gezellige muziek en voor de kinderen is er een attractie. De volgende organisaties zijn onder andere aanwezig: Vluchtelingenwerk, Het Zonnekind/Aikido, Buurtbemiddeling, Hospice De Reiziger, Stichting Present, Buurtbusvereniging, Facet Ridderkerk, de Voedselbank, de Aanhaakclub, Schuldhulpmaatje, Buurtpreventie Drievliet/Het Zand, Aafje, RTV Ridderkerk, Zorgcentrum Riederborgh,, de Goede Herder kerk en Facet Vrijwilligerssteunpunt.

Voor meer informatie of aanmelden voor de laatste plekken: vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180–430 440.

Shopbox