Info over glasvezel

Ridderkerk - De campagne 'Iedereen Glasvezel' is gestart in de gemeente Ridderkerk. Ridderkerk. E-Fiber en de glasvezelproviders willen alle bewoners en ondernemers de aankomende periode informeren over de voordelen van glasvezel. Voor zowel de kernen, als ook de buitengebieden.

Vanaf 5 september worden er vier informatieavonden georganiseerd op diverse locaties in de gemeente. Tijdens deze avonden vertelt E-Fiber alles over glasvezel, komen de providers aan het woord over hun diensten en pakketten en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Ga voor meer informatie over glasvezel in Ridderkerk naar www.iedereenglasvezel.nl/ridderkerk.

Eric Vos van E-Fiber licht toe: "De aanleg van glasvezel vergt een aanzienlijke investering, die doen we graag, maar we kunnen pas van start als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. We hebben er een goed gevoel over en hopen daarom dat we in Ridderkerk snel over kunnen gaan tot de aanleg van het glasvezelnetwerk. Glasvezel voor iedereen, ook in Ridderkerk!"

Data en locaties van de informatieavonden:

woensdag 5 september: Gemini College
Pr. Margrietstraat 163, Ridderkerkdonderdag 6 september: Theater Het Plein
Koningsplein 2, Ridderkerkwoensdag 12 september: VV Rijsoord
Vlasstraat 1A, Rijsoorddonderdag 13 september: WVC Bolnes
Noordstraat 255a, Ridderkerk

De inloop van de informatieavonden is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de presentatie.

Shopbox