Genieten van vaartocht

Foto:

Afgelopen Donderdag 23 Augustus hebben ruim 100 ouderen die allen boven de 70 jaar waren kunnen genieten van een dagje varen naar de prachtige Biesbos, zij waren uitgenodigd door het wijkideeteam Slikkerveer uit Ridderkerk. Vanaf wijkgebouw Slikkerveer gingen 's-morgens om 10.00 uur 2 luxe bussen naar de opstapplaats in oud IJsselmonde waar het mooie schip de " FORTUNA" al lag te wachten op zijn gasten.Om 11.00 uur vertrok de boot richting Biesbos via de nieuwe maas, de noord, richting Dordrecht en dan de Dordtse Kil op.

Slikkerveer - Op het Hollands Diep werd vervolgens gedraaid en ging het huiswaarts. Al met al een tocht van ongeveer 6 uur waarvan de mensen volop hebben genoten met onder andere een gezellige koffietafel en tussen de middag een fantastische lunch gepresenteerd van uit een enorme bar die als verrassing via een lift zo uit de grond omhoog kwam. Tijdens de reis werd er natuurlijk ook voor de nodige gezelligheid gezorgd met o.a. de look a like van Frans Bauer "Jurgen Jonkers". De mensen die de boottocht meemaakten werden bijgestaan door 9 vrijwilligers van de wijkvereniging Slikkerveer die zich geheel belangeloos hebben ingezet en deze tocht tot een groot succes hebben gemaakt. Deze prachtige dag werd verzorgd door wijkideeteam Slikkerveer en werd gefinancierd uit het door de gemeente Ridderkerk beschikbaar gestelde wijkbudget Slikkerveer, ten gunste van de bewoners van de wijk Slikkerveer.

Shopbox