De IJsselmannen spelen onder de tent (Foto: PR)
De IJsselmannen spelen onder de tent (Foto: PR) (Foto: )

De IJsselmannen onder de tent

Ridderkerk - Op vrijdagavond 31 augustus zullen de IJsselmannen uit Ouderkerk a/d IJssel een optreden verzorgen in de reeks Zomerconcerten van de Stichting Evenementen Ridderkerk. Dit in Ridderkerk zeer populaire shantykoor zal al vanaf 19.00 uur te horen en te zien zijn onder de pagodetent aan het Sint Jorisplein. Vanwege de te verwachtten drukte is het raadzaam op tijd naar het centrum te komen, zeker voor de mensen die zittend het concert willen beleven.

Al eeuwen lang bevaren de schippers uit Ouderkerk aan den IJssel de Hollandsche IJssel. Zij worden "De IJsselmannen" genoemd. In 2002 is het Shantykoor De IJsselmannen opgericht en behoort tot één van de grootste koren in ons land.

Het resterende programma voor dit concertjaar ziet er als volgt uit: 31 augustus - Shantykoor de IJsselmannen - 19.00 uur; 7 september - Harmonie Slikkerveer - 19.00 uur; 14 september - Gospelkoor Share - 19.00 uur, 21 september - Excelsior Bolnes - 19.00 uur. Let op: De laatste 4 concerten beginnen om 19.00 uur, een half uurtje eerder dan gewoonlijk.

Shopbox