Foto:

One Voice start weer

One Voice start met een nieuw seizoen vol muziek, gezelligheid en God grootmaken. De eerste koorrepetitie is op vrijdagavond 31 augustus.

Houd je van God, zingen en ben je tussen de 15 en 35 jaar? Dan nodigen wij je graag uit om op een vrijdagavond de sfeer te komen proeven bij onze repetitie aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk( de deur is open vanaf 19.45 uur) of kom langs bij één van de uitvoeringen (zie agenda). Kijk ook nog eens op onze Facebookpagina, Instagram of website: www.jongerenkooronevoice.nl

Komend seizoen werken wij toe naar de praise-avond op 12oktober (in de Maranathakerk in Hendrik Ido Ambacht). Ook gaan wij het komend half jaar aan de slag met een kerstevent in Ridderkerk op 15 december en onze kerstnachtdienst in Scheveningen.

Shopbox