De Mannenclub ging een dagje uit (Foto: PR)
De Mannenclub ging een dagje uit (Foto: PR) (Foto: )

Geslaagde mannenclubavond

Ridderkerk - Wat hebben de heren van de mannenclub van het Aafje Ontmoetingsplein Reyerheem en de leden uit de buurt genoten van hun avond uit bij Paviljoen Struis aan het water in Ridderkerk. Er werd al druk gespaard voor een avondje uit met de heren maar met de hulp van de sponsoren die onze lieve ouderen een warm hart toedragen werd het een avond met een gouden randje.

Dank jullie wel, Sander en Dave van van der Pol Premium Signmakers uit Barendrecht, Paviljoen Struis aan het water en natuurlijk ook onze overige sponsoren die niet met naam en toenaam genoemd willen worden dank jullie wel.

Door jullie medewerking konden we onze ouderen mooi extra verwennen en kijken we met elkaar terug op een gezellige sfeervolle avond. Als er mannen zijn die dit lezen en denken dit vind ik ook gezellig bent u uiteraard van harte welkom bij onze mannenclub. We komen 1 x per maand gezellig bij elkaar. Met uiteenlopende avonden van lezingen tot quizzen. De eerst volgende mannenclub is op dinsdagavond 11 september aanvang 18.30 / 19.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en nieuwe aanmeldingen kunt u contact opnemen met Karin de Rooij – karin.de.rooij@aafje.nl of Marja Fernandes – marja.fernandes@aafje.nl

Meer berichten