Mantelzorguitje mantelzorgers

en hun zorgvragers

Ridderkerk - Donderdag 23 augustus organiseert Karaat Mantelzorg een uitje voor bij hen geregistreerde mantelzorgers en hun zorgvragers. Wilt u het Groene Hart eens van een andere kant zien en een ontspannen rondvaart maken? Meld u dan aan voor dit uitje.

Om 9.30 uur verzamelen bij het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 te Ridderkerk. Om 9.45 uur vertrekt de bus naar Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar wordt u ontvangen met een kop koffie/thee en gebak. Vervolgens de rondvaart met de rondvaartboot voor een tocht gemaakt van ongeveer vijf kwartier, waarna om 13.00 uur wordt aangemeerd.. Na de lunch kunt u tot 15.30 uur op eigen gelegenheid het vogelpark bezoeken. Om 15.00 uur is er een vogeldemonstratie naast het parkrestaurant. Om 15.30 uur vertrekt de bus naar Ridderkerk, waar we omstreeks 16.30 uur arriveren. De kosten bedragen € 17,50 per persoon. Kaarten zijn te koop bij Karaat Mantelzorg aan de Schoutstraat 5. Meld u snel aan, want vol = vol! Let op: er kunnen een aantal opvouwbare rollators en rolstoelen mee in de bus, maar enige mobiliteit is noodzakelijk voor dit uitstapje.

Informatie en aanmelden: info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.

Shopbox