Van Os nieuw bestuurslid GRNR

Foto:

Ridderkerk - Met de vorming van drie gemeenteraden en bijbehorende nieuwe colleges van B&W na de verkiezingen in maart, zijn ook nieuwe bestuursleden gekozen in de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR).

Zij vertegenwoordigen de drie deelnemende gemeenten Ridderkerk, Barendrecht en Rotterdam.

De Jonge voorzitter

Als leden van het dagelijks bestuur zijn de wethouders Tanja de Jonge (Barendrecht, Groen Links) en Henk van Os (Ridderkerk, Partij 18Plus) aangewezen. De Jonge is dit jaar voorzitter; dat zal het volgend jaar dan zoals gebruikelijk Van Os zijn.

Aanwijzing

De gemeenteraad van Rotterdam wijst de leden die hen vertegenwoordigen in bestuur na de zomervakantie aan.

Tijdens de vergadering van het algemeen bestuur in oktober zal vervolgens het DB lid uit Rotterdam worden benoemd. (bron GRNR)

Shopbox