Gedeelte van het harmonieorkest van Harpe Davids
Gedeelte van het harmonieorkest van Harpe Davids (Foto: hoeft niet te worden vermeld)

Harpe Davids sluit muzikaal seizoen af

Na een bewogen jaar met uiteenlopende optredens heeft muziekvereniging Harpe Davids na een gezellige barbecue het seizoen afgesloten. Maandagavond 27 augustus worden de muziekinstrumenten weer bespeeld in het verenigingsgebouw aan de Kerkweg. Onder leiding van dirigent Jos den Boer worden nieuwe muziekstukken ingestudeerd voor het Eiland IJsselmonde Festival op 3 november en het Filmconcert op 1 december. Het beloofd een druk jaar te worden voor het bijna 40-koppige harmonieorkest. Naast de genoemde optredens zal Harpe Davids van zich laten horen met Kerst, tijdens een voorjaarconcert, met Pasen en diverse optredens in de zomer. Afsluiter van komend seizoen wordt een concert op het Koningsplein waar alle muziekverenigingen uit Ridderkerk aan meewerken. Voor meer informatie over optredens kunt u kijken op www.harpe-davids.nl.

Harpe Davids heeft altijd plaats voor nieuwe leden. Speelt u een blaasinstrument of slagwerk of heeft u dat vroeger gedaan? Kom dan eens kijken en kennismaken op de repetitieavonden op maandag van 19.30 tot 22.00 uur aan de Kerkweg 80 in Ridderkerk. Als u geen eigen instrument (meer) heeft is het in veel gevallen mogelijk een instrument van de vereniging te lenen.

Voor beginnende muzikanten is er plaats in het leerlingenorkest. Dirigent Patrick van Leeuwen enthousiasmeert de vaak jonge muzikanten om samen mooie muziek te maken en meer te leren over muziek. Iedere leerling krijgt hiervoor vanaf komend seizoen een eigen leerplan.

Shopbox