Logo hetzuidenridderkerk.nl


Van links naar rechts: Marcel Looy, Pieter van Dongen, Jaap Dogger en Eddy Nuijten. Jaap en Marcel dragen voor de eerste keer de Japanse broekrok, de hakama. (Foto Har van Tol)
Van links naar rechts: Marcel Looy, Pieter van Dongen, Jaap Dogger en Eddy Nuijten. Jaap en Marcel dragen voor de eerste keer de Japanse broekrok, de hakama. (Foto Har van Tol) (Foto: Har)

Topexamen bij aikido

RIDDERKERK - Jaap Dogger en Marcel Looy uit Ridderkerk zijn donderdag 28 juni geslaagd voor hun aikido-examen. Zij hebben nu het niveau (1STE kyu) bereikt waarop zij de Japanse broekrok officieel mogen dragen. Aikidoleraren Pieter van Dongen en Eddy Nuijten namen de examens af in de zaal aan de Platatenstraat, waar de aikidoclub wekelijks traint. Onder warme omstandigheden zetten Dogger en Looy een puike prestatie neer. De examinatoren prezen hun grondige voorbereiding en hun doorzettingsvermogen. Na afloop was er een gezellig samenzijn met clubleden, vrienden en familie om de geslaagden te huldigen. Aikido is een Japanse krijgskunst die streeft naar balans in het leven. Aikido is geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Elke woensdagavond wordt er getraind in de gymzaal aan de Platanenstraat 5. Meer informatie: aikidoridderkerk@gmail.com

Op de foto: vlnr:: Marcel Looy, Pieter van Dongen, Jaap Dogger en Eddy Nuijten. Jaap en Marcel dragen voor de eerste keer de Japanse broekrok, de hakama.

Meer berichten
Shopbox