De kinderen trakteerden de ouderen op een High Tea (Foto: CBS De Wingerd)
De kinderen trakteerden de ouderen op een High Tea (Foto: CBS De Wingerd) (Foto: )

Jong trakteert oud op lunch en High Tea

Ridderkerk - Het einde van het schooljaar nadert alweer rap. Voor de kinderen van groep 7 van CBS De Wingerd was dit aanleiding om op vrijdagmorgen 29 juni jl. gewapend met tassen vol boodschappen de oversteek te maken naar het tegenover De Wingerd gelegen wijkgebouw Trefpunt Oost.

Daar hebben ze onder begeleiding van hun juf en een aantal moeders een heerlijke lunch en high tea klaargemaakt.

Eetfestijn

De lunch werd om twaalf uur geserveerd aan hun ouders, opa's en oma's. De koks in spe hebben er een eetfestijn van gemaakt door de aanwezigen onder andere soep, clubsandwiches, pizzapuntjes, bladerdeeghapjes en fruitcocktails voor te schotelen.

Een uurtje later werden de ouderen uit de wijk op de high tea getrakteerd. De ouderen werden vol overgave bediend door de leerlingen en zij hebben genoten van al het lekkers dat voor hen was klaargemaakt.

Genoten

Geen kruimeltje is er over gebleven. Alle aanwezigen, van jong tot oud, hebben vandaag genoten. Het was een geslaagde dag.

Shopbox