Logo hetzuidenridderkerk.nl


Koken met kruiden uit de natuur, zoals lavendel (Foto: Pixabay)
Koken met kruiden uit de natuur, zoals lavendel (Foto: Pixabay) (Foto: )

Andere datum Workshop Koken met Kruiden

Door een misverstand bij de organisatie is vorige week een verkeerde datum over het koken met kruiden gepublcieerd. De workshop koken met kruiden is op 7 juli en niet op 16 september. Desondanks is de workshop bijna volgeboekt.

Op zaterdag 7 juli organiseert Stichting Natuurbeheer Waalbos in samenwerking met Ross Lovell een workshop koken met kruiden in het Waalbos. De workshop start om 10.00 uur op het parkeerterrein van Ross Lovell. Na een toelichting over wat we gaan koken, gaan we het Waalbos in waar elk groepje de kruiden verzameld voor het te maken gerecht. We zullen ook kijken welke planten er groeien en hoe men die kan herkennen. Vervolgens gaan we in groepjes aan de slag met het helpen bereiden van de gerechten. Gerrit van den Berg en zijn personeel zullen ook iets maken van de kruiden die wij verzamelen. Hij zal toelichten hoe hij dit gemaakt heeft. Daarna zullen we met elkaar het bereide gerecht opeten.

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop duurt tot ongeveer 14.00 uur. Kosten voor de workshop bedragen €25,- p.p. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Christa Groshart 0180-428262 of info@onswaalbos.nl

Meer berichten
Shopbox