Foto:

45-jarig jubileum bij jongerenkoor One Voice

Ridderkerk- Dit jaar is het 45 jaar geleden dat I.J.E. One Voice is ontstaan, 21 januari 1988 was het begin van interkerkelijk jongerenkoor One Voice. In de afgelopen jaren zijn er verschillende dirigenten geweest die voor One Voice hebben gestaan. Sinds 2010 is Willem-Dirk vd Berg onze huidige dirigent.

Aan het einde van ons koor seizoen willen we heel graag ons jubileum met iedereen vieren die korter of langere tijd geleden op het koor hebben gezeten, vrienden, familie en belangstellende.

Bij deze willen we jullie allen heel hartelijk uitnodigen voor ons jubileumconcert op 30 juni 2018. Het concert zal plaatsvinden in de Goede Herder Kerk en we zullen om 20.00uur met de avond beginnen. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Na afloop is de gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje en zal er een jubileumkrant gepresenteerd worden.

Wij hopen u en jou zaterdag te ontmoeten in de Goede Herder Kerk zodat we er met elkaar een mooi jubileum concert van kunnen maken!

Bezoek ook eens onze website: www.jongerenkooronevoice.nl

Shopbox