Boekverkoop in De Kandelaar

Ridderkerk - Zaterdag 30 juni is er weer de maandelijkse verkoopmiddag op de bovenetage van de Kandelaar aan de Sint Jorisstraat 10 te Ridderkerk. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom!

Er wachten weer mooie boeken om op een voordelige manier uw vakantiekoffer te vullen, maar ook om een voorraadje in te slaan om lekker lezend de zomer door te komen.

De opbrengst is deze keer nog bestemd voor Erik en Evelyn Stalman. Zij zijn met hun 4 dochters uitgezonden namens Wycliffe naar Zuidoost Azie. www.wycliffe.nl. De duizend euro is bijna gehaald en we hopen dit bedrag na deze verkoping over te kunnen maken naar de familie Stalman. Vanaf de volgende keer (in juli) is er weer een nieuw doel. U hoort er meer over!

De volgende verkoopmiddag is zaterdag 28 juli 2018 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Voor info: of winkel@de-kandelaar.nl en kijk ook eens op facebook. of www.de-kandelaar.nl

Shopbox