De Snolle Bolleks maakten er vorig jaar een feest van (Foto: PR)
De Snolle Bolleks maakten er vorig jaar een feest van (Foto: PR) (Foto: )

Ridders Oktoberfest komt terug

Ridderkerk - Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur weer van dichtbij wilt meemaken hoeft dit jaar niet ver van huis, Ridderkerk viert opnieuw feest. Haal de dirndl of lederhose weer uit de kast of bestel hem alvast, want op zaterdag 6 oktober dit jaar wordt er in Ridderkerk net als vorig jaar, het enige echte Oktoberfest gevierd, het Ridders Oktoberfest! Met live Musik, Bier und Bratwurst zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaß te maken.

Vorig jaar was het feest volledig uitverkocht met 1000 enthousiaste feestgangers en hebben we voor Ridderkerk toch wel een stukje geschiedenis schreven. Vanaf het moment dat de deuren open gingen stond het feest in het teken van gezelligheid, muziek en natuurlijk pullen met bier.

Kaartverkoop

Omdat het vorig jaar de eerste keer was, is er natuurlijk flink geïnvesteerd in een goed draaiboek, strakke organisatie, een perfecte beveiliging en alle voorzieningen om dit feest in de juiste banen te leiden. Uiteraard heeft de organisatie met de gemeente en alle betrokken partijen geëvalueerd.

Een ding was zeker, dit feest wil de gemeente ook dit jaar weer! Reden genoeg voor de organisatie geweest om de kaartverkoop direct te openen.

Arrangement

Voor dit jaar zijn er maar liefst 1400 tickets beschikbaar. Momenteel zijn de meeste kaarten al verkocht. Maar natuurlijk hebben we nog diverse arrangementen, biertafels, statafels en een aantal losse kaarten. Maar OP = OP.. Wil jij er dit jaar bij zijn, of net als vorig jaar het feest niet missen? Boek dan snel je kaartje, tafel of arrangement.

Creativiteit

De organisatie verwacht dat de echte oktoberfestfan zich feestelijk uitdost in een lederhose of een dirndljurkje.

Een 'deskundige' jury daagt een ieders creativiteit uit om een zo mooi mogelijke outfit naar het feest te dragen. Ook dit jaar zal er een Miss verkiezing gehouden worden en zullen er diverse prijzen te winnen zijn voor de echte OktoberFestfans.

Shopbox