KCR neemt afscheid van coach Glenn de Vries en spelers Marcel Westerveld, Yvonne Hoogendoorn, John Mersie en Panagos Iliadis (Foto: Mike van Herwaarden) (Foto: )

Afscheid KCR van coach en vier spelers

RIDDERKERK - De selectie van KCR heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van vier selectiespelers en coach Glenn de Vries.

Na twee seizoenen neemt De Vries afscheid van de Ridderkerkers. Volgend seizoen gaat hij aan de slag bij IJsselvogels, in Moordrecht.

Verschillende redenen

De spelers hadden verschillende redenen om af te zwaaien bij de selectie. Zo gaat Panagos Iliadis naar een andere vereniging. De Griekse international wil bij GKV/Enomics, in Gorinchem, op zoek naar zijn 'plafond' op korfbalgebied.

Studie

Marcel Westerveld nam twee jaar eerder ook al afscheid van de selectie vanwege zijn studie, kwam dit seizoen gelukkig weer terug bij de groep, maar hangt nu toch zijn schoenen aan de wilgen.

Afsluiting

John Mersie kwam vorig seizoen na een lang avontuur in de Korfbal League terug naar KCR om zijn korfbalcarrière af te sluiten.

Hij nam afgelopen zaterdag samen met zijn vriendin, Yvonne Hoogendoorn, afscheid. Hoogendoorn kampt al meerdere jaren met knieproblemen, waardoor ze afgelopen januari besloot na dit seizoen niet meer door te gaan op dit niveau.

Shopbox