Foto: Onbekend

Dubbel vriendenconcert in Farelcollege

RIDDERKERK - Zaterdagmiddag 9 juni geven het Ridderkerks Symfonieorkest en muziekvereniging Harpe Davids een concert speciaal voor hun vrienden en donateurs in het Farelcollege.

De orkesten willen hen deze middag bedanken voor hun (soms al jaren lange) financiële steun met mooie muziek onder het genot van wat te drinken met wat lekkers.

Het Ridderkerks Symfonieorkest opent het concert met een klassiek zomers programma. Er klinkt o.a. dansmuziek van Purcell, De Barbier van Sevilla van Rossini en de orkestsuite De Vogels van Respighi.

Het Ridderkerks Symfonieorkest is in 1982 opgericht en staat onder leiding van Marcel Geraeds.

Christelijke muziekvereniging Harpe Davids is een Ridderkerkse vereniging met een rijke historie. In 2020 bestaat de vereniging 100 jaar. Harpe Davids verzorgt het programma na de pauze en speelt o.a. Plechtige Ouverture, Czardas, Palladio en Romeo en Julia.

Bent u nog geen vriend van één van deze orkesten, maar wilt u dit wel worden door jaarlijks een donatie te doen? U kunt zich 9 juni ter plekke aanmelden, zodat u daarna direct kunt genieten van het dubbeloptreden.

De zaal aan de Kastanjelaan 50 gaat om 14.10 open, aanvang concert is om 14.30.

reageer als eerste

Shopbox