Dialoop door Ridderkerk

RIDDERKERK - De Dialoop: wandelen, praten en luisteren, een wandeling van geloofsgemeenschap naar geloofsgemeenschap. Alle betrokken Ridderkerkers worden uitgenodigd om zaterdag 30 juni om 9.15 vanaf De Levensbron in de Jan Luykenstraat 10, mee te wandelen, te praten over en te luisteren naar de verhalen van diverse geloofsgemeenschappen in Ridderkerk. Wat beweegt jou, wat beweegt ons om betrokken te zijn bij kerk of moskee?

De lengte van de tocht is ongeveer 7.5 km, voor bijna iedereen goed te doen.

Jullie bezoeken kerken en moskeeën en krijgen een idee wat er op die specifieke plaats mensen aan elkaar verbindt.

Koffie, thee en water, een afsluitende lunch en dat allemaal tegen een vrije gift.
De gemeenschappen die dit keer hun deuren openzetten zijn de Levensbron, Irenekerk, Molukse Moskee Bait Al Rahmaan, Maranathakerk,St. Joriskerk en de Turkse Moskee. Voor de kinderen is er een korte begeleide wandeling met creatieve verassingen.

Aanmelden is alleen per email mogelijk tot woensdag 27 juni. dialoopcmc@gmail.com. Graag namen, leeftijd kinderen en e-mailadres vermelden. De route ontvangt u bij aanvang Het geheel is onder auspiciën Contactgroep Moslim Christenen (CMC).