Foto: Otto Goedhart +31 6 18501034

Lopers massaal gehuldigd

De deelnemers van de 70e Ridderkerkse Avondvierdaagse zijn na drie wandelavonden gehuldigd voor hun prestaties. Dinsdagavond kon er wegens onweer, regen en een code oranje uitgegeven door het KNMI niet gestart worden.
Donderdagavond was het code "sprookje". Vier jonge meiden van de CBS De Wingerd hadden er flink de pas in en meldde zich al na 45 minuten lopen aan de finish, terwijl de Harmonie nog moest starten voor een optreden van een uur. Onder de klanken van De Vierdaagse Mars arriveerden de overige deelnemers, waaronder de rolstoelgebruikers die deze avonden weer door vrijwilligers geduwd werden, en nadat ze, net als de overige deelnemers, aan het begin van " de Snoepstraat" een bloem hadden gekregen, verkleed als kabouters de finish bereikten. Als winnaars zijn de groepen van de Scouting en CBS Rehobothschool uitgeroepen, zij bepalen samen het thema van volgend jaar.
(Foto: Otto Goedhart)

Shopbox