Peter Vink en Mark Bogert van Knight Area verzorgen clinics door het hele land. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Gitaarclinic in Ridderkerks muzikantencentrum

Bij muzikantencentrum Get Rhythm aan de Nikkelstraat 41 in Ridderkerk wordt op zondag 17 juni een gitaarclinic gehouden.

RIDDERKERK – Bassist Peter Vink en gitarist Mark Bogert van Knight Area verzorgen clinics door het hele land voor het merk Bo-El guitars en TV cabinets. Deelnemers komen te weten wat er nodig is om in een band te spelen, welke speeltechnieken er zijn en kunnen vragen stellen op het gebied van muziek. "Het is een interactieve clinic," vertelt Anke Deelen van Get Rhythm, die benadrukt dat er niets verkocht wordt tijdens de middag.

"Er is ook ruimte om instrumenten te proberen van bovengenoemde merken, een soort jammen. Er wordt tijdens de clinic muziek gespeeld en er wordt van alles over de instrumenten verteld. Peter en Mark spelen in een gerenommeerde band; ze spelen in binnen- en buitenland en we zijn dan ook erg blij dat ze naar ons toe komen voor deze muziekdemonstratie plus meer. Hartstikke leuk voor iedereen en heel informatief. Er wordt door muzikanten al enthousiast op gereageerd. Zij kennen de namen en de prestaties van de bandleden. Wij zijn er erg trots op dat deze mannen een clinic bij ons in Get Rhtyhm willen doen!"

De gitaarclinic bij Get Rhythm Music & Events vindt plaats vanaf 14.00 uur. De entree kost twee euro. Voor meer informatie over Get Rhythm en de activiteiten die er gehouden worden, kijk op de website van het Ridderkerkse muziekcentrum, www.getrhythm.nl.

Shopbox