Foto: Otto Goedhart +31 6 18501034

Onthulling belevenistafel Jasmijnhuis

RIDDERKERK – "Dankzij de steun van sponsoren en tal van grote en kleine acties is het mogelijk geworden binnen een jaar € 12.000,- te verwerven. Daarmee konden we voor het Jasmijnhuis een Belevenistafel aanschaffen".

Met deze woorden begeleidde Maarten van der Staaij, een van de initiatiefnemers van de actie voor de aanschaf, de officiële ingebruikname van de Beleef TV annex Belevenistafel. De ingebruikname zelf werd verricht door wethouder Tineke Keuzenkamp, die daarmee een van haar laatste publieke taken als wethouder uitvoerde.

Een Belevenistafel kan bijdragen om de hersenen van de bewoners van het Jasmijnhuis te activeren en het dementieproces bij de bewoners van Jasmijn zo veel mogelijk af te remmen.

De sponsors voor de aanschaf zijn Fonobori Ridderkerk, Rabobank Midden IJsselmonde, Gemeente Ridderkerk, AH Dillenburgplein, Coop Ridderkerk en de eigenaar van het Jasmijnhuis, Dagelijks Leven Apeldoorn. Van een zakelijke relatie kreeg Jasmijn ook nog een projectiescherm en twee beamers, die zeer welkom waren.

Op de foto staat wethouder Keuzenkamp te applaudisseren, rechts een glunderende Maarten van der Staaij, terwijl activiteitenbegeleiders Miranda en Irma de tafel onthullen.

Foto: Otto Goedhart

Shopbox