Antibarbari - Slikkerveer hielden elkaar in evenwicht, maar dat was te weinig voor Slikkerveer (Foto: Roelie 't Jong)
Antibarbari - Slikkerveer hielden elkaar in evenwicht, maar dat was te weinig voor Slikkerveer (Foto: Roelie 't Jong) (Foto: Roelie 't Jong)

Slikkerveer gedegradeerd

Ingezonden

Gelijkspel niet voldoende

ROTTERDAM - Op het hobbelige veld van SDV, want het veld van Antibarbari was al buiten gebruik gesteld, trad de selectie van Warry van Wattum in dezelfde opstelling aan als vorige week. In de openingsfase was het meeste balbezit voor de thuisploeg en kwam ook het doel van Joshua Jhagroe meteen onder druk te staan, zonder dat het leidde tot een treffer.

Slikkerveer kreeg via snelle uitbraken van Jeroen en Ronald Capelle al wel wat kleine kansjes. Pas in de 23-ste minuut was er een levensgrote kans toen Damion Janssen snel ingooide op de diepgaande Boy van Reede, die terug legde op Joery Josee, die vrij stond in de zestien maar net over het doel schoot

In de 33-ste minuut was het Antibarbari, dat wel op voorsprong wist te komen. Een diepe bal werd door Adriaan Bosman op doel geschoten, maar dat schot kon nog gepareerd worden door Joshua Jhagroe, maar in de rebound wist Bosman de bal hard en hoog binnen te schieten: 1-0.

In de 40-ste minuut gaf Kevin Bloklander een voorzet vanaf de linkerflank voor het doel van Slikkerveer, precies op het hoofd van Davey Ravestein, die de 2-0 binnenkopte.

In de 75-ste minuut werd de aansluitingstreffer bewerkstelligd. Een prima opgezette aanval met een mooi een-tweetje van Steven van Dongen met Iwan Tewelde werd door eerstgenoemd beheerst binnen geschoten: 2-1. Drie minuten later leek Ronald Capelle de gelijkmaker te scoren, maar scheidsrechter Jung, die ook al in de eerste helft een keer geen voordeel had gegeven floot voor een overtreding op de middenlijn. De bal lag al in de touwen, maar telde helaas niet. In de 80-ste minuut zette Rene Beute en Ronald Capelle samen een aanval op, waarbij in de zestien de bal tegen een arm van een verdediger werd geschoten, waarna een penalty volgde. Steven van Dongen zette zich erachter en scoorde zijn tweede treffer van de middag: 2-2, wat tevens de eindstand werd.

Hiermee keert Slikkerveer na de promotie van vorig seizoen meteen weer terug in de derde klasse.

Meer berichten