Schoolvoetbal

Op woensdag 16 mei 2018 organiseert Welzijn Ridderkerk i.s.m. RVVH de 22e editie van het Ridderkerks Schoolvoetbaltoernooi. Het Schoolvoetbaltoernooi wordt financieel mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Het Schoolvoetbaltoernooi wordt georganiseerd voor jongens en meisjes uit alle groepen 8 van het basisonderwijs en zal plaatsvinden op het terrein van RVVH en KCR.

Het Schoolvoetbaltoernooi duurt van 13:15 – 17:00 uur. De prijsuitreiking zal direct na de laatste finalewedstrijd plaatsvinden.

Het wedstrijdschema wordt als volgt opgebouwd:

Jongens spelen 11 tegen 11 in 2 poules van 7 teams op 4 velden. Zij spelen elk 6 wedstrijden + 1 finalewedstrijd.

Meisjes spelen 7 tegen 7 in 2 poules van 7 teams op 4 velden. Zij spelen elk 6 wedstrijden + 1 finalewedstrijd.

Shopbox