Frans Bauer in Lekker Hollands

Ridderkerk - Op vrijdag 11 mei is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in zijn programma de bekende zanger Frans Bauer uit Fijnaart. Recent was Richard op bezoek bij Frans en sprak daar met hem over het nieuwe album Levenslied.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP 'De Lokale Omroep'.

Shopbox