Cruyff Courts Kampioenschap

Donderdag 19 april organiseerde Welzijn Ridderkerk in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation het Cruyff Courts Kampioenschap bij sv Slikkerveer. Alle groepen 7 van het basisonderwijs uit Ridderkerk waren vertegenwoordigd. Het meidenteam van CBS De Wingerd was tijdens dit kampioenschap in de meisjespoule onverslaanbaar en mochten zich de kampioen van Ridderkerk noemen. Daarnaast wonnen de meiden ook de Respect Award. Deze Award wordt tijdens alle Cruyff Courts uitgereikt aan het sportiefste team.

Op woensdag 2 mei gingen De Wingerd girls naar Gorinchem om daar de kwartfinale 6 vs 6 Cruyff Courts te spelen. Het was pittig en de meiden hebben gestreden voor wat ze waard waren. Ze behaalden een mooie tweede plaats en wonnen tijdens deze kwartfinale wederom de Respect Award!!! Hierdoor gaan ze door naar de halve finale die op zaterdag 26 mei a.s. wordt gespeeld in Middelburg. CBS De Wingerd is trots op hun topprestatie en wenst de meiden veel succes.

Shopbox