'Vrijheid geef je door' op 4 mei bij Radio Ridderkerk

Op vrijdag 4 mei zend Radio Ridderkerk tussen 19.00 en 21.00 uur een speciaal programma uit met als titel 'Vrijheid geef je door'. In dit programma zal stilgestaan worden bij de Stille Tocht vanaf het gemeentehuis en de herdenking op de begraafplaats Rusthof aan de Lagendijk, waar de slachtoffers van diverse oorlogen als de Tweede Wereldoorlog worden herdacht. De techniek van het programma wordt verzorgd van Marijn van der Kruijt, presentatie en samenstelling is in handen van Emmy Mulder.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.

Shopbox