V.l.n.r.: Zanger Perry Zuidam en presentator Richard Veen.

Spotlight met Perry Zuidam

De zanger Perry Zuidam staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt Perry in de studio. Inmiddels staat Perry al weer 20 jaar op de planken en heeft hij sinds een aantal jaren van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière 20 jaar geleden onder leiding van Annie de Reuver, zelf zangeres en ontdekster van onder andere vader Abraham, Ben Cramer, Corry Konings en Dries Roelvink. Perry zijn optredens zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen en Perry past zich daarbij dan aan met zijn repertoire aan het publiek. Naast zijn eigen liedjes zingt hij ook een breed Nederlandstalig repertoire met allemaal bekende meezingers. Naast de reguliere shows heeft Perry ook een speciaal seniorenprogramma, dat vooral geschikt is voor de seniorendoelgroep.
Deze aflevering van Spotlight is te zien bij RTV-Ridderkerk van vrijdag 4 mei tot en met zondag 6 mei 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is het hele weekend te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Shopbox