Marten Japenga in Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma 'Praten met een Ridderkerker' van Radio Ridderkerk is sinds dit jaar weer te beluisteren. Ook nu weer wordt een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.
Komende zondag 6 mei is vanaf 13.00 uur Marten Japenga te gast. Marten is geen onbekende in Ridderkerk en niet alleen maar door zijn wethouderschap voor de gemeente. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk. Deze uitzending is tevens ook de laatste uitzending van het seizoen, in het najaar hopen we weer met een nieuwe serie te mogen beginnen.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.

Meer berichten