Danilo Wattez en Kimberly Hennipman in Lekker Hollands

Op vrijdag 4 mei is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in zijn programma Danilo Wattez in het eerste uur, die zijn debuutsingle komt laten horen. In het tweede uur is de zangeres Kimberly Hennipman te gast, die 'Ik Leef Vandaag' als nieuwe single uit heeft gebracht.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP 'De Lokale Omroep'.

Shopbox