Formule 1 event

Ridderkerk - De Vereniging van Automobieltechnici, ATC afdeling Rotterdam, houdt op vrijdag 11 mei een lezingavond over de Formule 1, die ditmaal ook toegankelijk is voor de niet-leden. ATC-lid Robby Camps heeft een interessant programma samengesteld bestaande uit; Een stuk F1 geschiedenis. Aerodynamica: vleugels, diffuser enz. Wielophanging, Motoren, pre/post 2014, Versnellingsbak, Veiligheid en wat deze techniek allemaal betekend heeft voor het ontwerp van de huidige generatie personenauto's. Dit alles over een sport die de laatste tijd enorm populair is in Nederland; de Formule 1. Zeker na de circuit-successen van onze landgenoot Max Verstappen.

Datum vrijdag 11 mei: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Locatie; Theater Het Plein, Koningsplein 2, Ridderkerk. Kosten (incl. koffie/thee) € 6,-. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal. Informatie bij secretariaat ATC R'dam, Ton Remans, via
06-53213053 of e-mail secretaris@atc-rotterdam.nl.

Shopbox