Koningsdag Ontmoetingsplein Reijerheem

Ridderkerk - Het is inmiddels traditie, en dus hebben bewoners van Reijerheem ook dit jaar samen met wijkbewoners Koningsdag 2018 gevierd. Koffie met oranjegebak, een heerlijke koninklijke lunch, oranjebitter, alles was in huis om gezamenlijk op een groot scherm de koninklijke familie te volgen en met elkaar te genieten.
Teamwijkidee3vliet/tZand is heel blij met deze samenwerking in de wijk, en dat het mogelijk is om buurt / wijkbewoners aan te laten sluiten op het Ontmoetingsplein. Zeker met zo'n dag is het niet de bedoeling alleen thuis te zitten, maar het gezellig met elkaar te vieren. En Aafje bied ons deze mogelijkheid in de wijk! Inmiddels weten vele wijkbewoners de weg te vinden naar het Ontmoetingsplein, er waren al wijkbewoners die er kwamen om te eten en bij optredens aanwezig waren, maar ook vele nieuwe gezichten hebben we met elkaar mogen begroeten. En niet alleen op zo'n dag als Koningsdag, maar u en jij bent altijd van harte welkom op het Ontmoetingsplein!

Shopbox