Hiphop van Damascus in PleXat

Ridderkerk - Op 20 april wordt er in PleXat een gaaf concert georganiseerd met de band Damascus HipHop, hier moet je bij zijn!

Damascus, zijn dat niet die blanke rappers met eerlijke teksten en stoere videoclips? Ja én nee. Met de komst van Eline Edens als zangeres van de groep is de sound van Damascus veel breder en volwassener geworden. Pop meets dance meets worship meets hiphop. Een toegankelijker geluid dus. En de teksten? Die zijn scherper dan ooit tevoren. Porno, de dood, onzekerheid, biblebelt issues: de hete hangijzers vliegen je om de oren. Maar: wel geschreven vanuit een rotsvast vertrouwen dat het uiteindelijk goed komt. Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen: de plaat die je gehoord móet hebben!

Het concert begint om 21:30 uur (PleXat openingstijden van 20:30 tot 01:00 uur) en is voor jongeren vanaf 14 jaar en ouder. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in PleXat € 2,50 en op de avond zelf is het € 3,-. Voor verdere info zie de Facebook van PleXat: https://www.facebook.com/events/1451047651690490/ en https://damascushiphop.nl/

Meer berichten