Topaz Karate Academy naar Koblenz

Ridderkerk - Dit weekend is het team van Topaz Karate Academy afgereisd naar Koblenz. Daar hebben Tatjana Izelaar, Christian van der Ploeg, Ruben van der Ploeg en Cristin Willems onder leiding van hun coach Babak Goudarzi (woonachtig in Ridderkerk) hun karate kwaliteiten laten zien tijdens de Krokoyama Cup. Tatjana wist in de categorie Kumité Dames -55 kg een prachtige derde plaats te behalen. Helaas bleef het voor de overige deelnemers bij een mooie ervaring en wisten zij deze keer geen podiumplaats te behalen. Voor Christian van der Ploeg (14) was het zijn debuut op een internationaal toernooi. Hij was de jongste deelnemer namens Topaz Karate Academy. Goudarzi is sinds deze maand aangesteld als bondstrainer bij de KBN. Hij zal tezamen met nog 3 andere trainers verantwoordelijk zijn voor de trainingen van het Nederlands team. Een mooie en eervolle aanstelling waar we als Topaz Karate team erg trots op zijn!

Wil je ook eens eens kennismaken met karate? Voor meer info: www.iamtopaz.nl

Shopbox