Enthousiaste handwerksters gezocht

Ridderkerk - Voor de pas opgestarte 'Aanhaakclub' in Ridderkerk zoekt het Nationaal Ouderenfonds deelneemsters die zouden willen 'aanhaken'. Wij zijn op zoek naar dames (heren zijn natuurlijk ook welkom) die wel zelfstandig kunnen handwerken maar het leuker vinden om dat gezellig 'samen' te doen en uitkijken naar een wekelijks samenzijn met andere handwerksters. Zij komen iedere woensdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur samen in de gezellige en sfeervol ingerichte Kringloop "de Tweede Kans", Platanenstraat 7 te Ridderkerk, waar voor een echt 'huiskamergevoel' is gezorgd. Hier wisselen we ideetjes en patroontjes uit, zijn wij op allerlei manieren creatief bezig (o.a. haken, breien, werken met stof) en worden de door ons gemaakte producten in de Kringloop verkocht ten bate van het Nationaal Ouderenfonds. Handwerken voor dit goede doel geeft ons voldoening en een goed gevoel.

Deelname, warmte en gezelligheid zijn gratis en ook voor materiaal en koekjes wordt gezorgd. Consumpties (thee/koffie) kosten in de Kringloop 1 euro.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens de sfeer komen proeven? Dat kan ook altijd eerst zonder aanmelding; neemt u maar een eigen handwerkje mee en schuif eens gezellig bij ons aan tafel aan, de kans is groot dat het u bevalt en dat u meteen 'aanhaakt' om uw talenten in te zetten voor het Nationaal Ouderenfonds. Heeft u na het lezen van onze oproep al geen twijfel meer en is dit precies wat u zoekt of kent u een ander voor wie dit 'geknipt' is? Dan kunt u zichzelf of een ander natuurlijk meteen aanmelden. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer/buurtbus (halte Riederborgh, stukje lopen achter de Aldi) ook is er parkeergelegenheid.

Wij worden ook heel blij wanneer u wol wilt doneren! Dit kunt u voor ons in Kringloop" De Tweede Kans" afgeven, het adres is Platanenstraat 7 in Ridderkerk.

Shopbox