Het festival staat in het teken van muziek.

Tweede editie Music & More Festival op 10 april

Dinsdag 10 april is het zover: de 2e editie van het Music & More Festival voor kinderen uit Ridderkerk! Music & More is hét gratis Brede School Festival voor kinderen uit groep 1 t/m 8.

Ridderkerk - Het festival is van 15.00 tot 20.00 uur in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Wethouder Japenga verricht om 16.00 uur de officiële opening.

Het gratis festival is bedoeld voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8. Kijk en luister naar optredens of doe mee aan één van de workshops Muziek, Dans, Theater en Kunst & Design. Maar er is meer. Zo presenteren de leerlingen uit de Brede School Ridderkerk wat ze geleerd hebben tijdens de lessen van Building Arts, Jouko Kuijk's viool lessen en Crea Beats. De Banana Blues Band van de Muziekschool geeft een optreden, waarna we de dag afsluiten met een disco van 19.00 tot 20.00 uur in de Hofzaal. Ook kun je op de dag zelf kennismaken met organisaties uit Ridderkerk zoals Atelier Rondom Kleur, het Jongerenwerk en de Bibliotheek Aanzet.

Tussendoor zijn er bij Grand Café Burgerzaken heeft lekkere broodjes te koop tijdens de Plein-Picknick.

Partners

Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur organiseert deze 2e editie van Music & More in samenwerking met de lokale culturele partners. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk op www.onderwijs-cultuur.nl

Shopbox