De meet and greet met de doelgroep was een waar feestje.

Waar feestje met DJ Latu bij Hang Out 0180

Zaterdag 24 maart was het eerste feest Be Different georganiseerd door de jongeren die elke donderdag Hang Out 0180 bezoeken een feit.

Ridderkerk - Vanaf 20.00 uur stonden de deuren van het jongerencentrum De Loods open en kon het feest beginnen. Deze avond werd er gedraaid door de lokale DJ's en de hoofd-act werd verzorgd door DJ LATU! Zij zette de zaal helemaal op zijn kop!

Ook de meet and greet met de doelgroep na het optreden was een waar feestje.

Toekomst

Jongerenwerkster Tina Mars-van Bennekom en de doelgroep kijken terug op een geslaagd feest en willen in de toekomst meerdere feesten organiseren.

Jezelf zijn

Hang Out 0180 is een plek waar jongeren bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, bij Hang Out 0180 maakt het niet uit wat je seksuele geaardheid is, of welke culturele achtergrond je hebt. Bij Hang Out 0180 kan je namelijk gewoon jezelf zijn.

Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur staan de deuren van Hang Out 0180 open en ben je welkom in De Loods, PC Hooftstraat 4a.

Informatie

Voor informatie kan je bellen met Tina Mars-van Bennekom 06-11911950 of mailen naar Christina.vanbennekom@welzijnridderkerk.nl.

Shopbox