Zanger Martijn Vermeulen (l.) en presentator Arjan 't Jong.

Speakerpunch in Spotlight

Ridderkerk - De regionale band Speakerpunch staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. De Ridderkerkse zanger Martijn Vermeulen bracht recent een bezoek in de studio. De 'Dordtse' band bestaat verder uit Ed Nederlof (gitaar), John den Engelse (drums), Simon Boudewijn (basgitaar) en Stefan Lugtigheid (gitaar). Speakerpunch speelt vuige rock 'n roll met wortels in de punkrock, stonerrock en hardrock. Begin dit jaar namen ze een nieuwe videclip op van het nummer 'Running for your life' in de Gorzen en de Gooth. In de jongeren sociëteit De Gooth aan de PC. Hooftstraat 4B in Ridderkerk spelen ze op zaterdag 12 mei.
Deze aflevering van Spotlight is te zien bij RTV-Ridderkerk van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april telkens op de hele uren tussen 15.00 en 23.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Shopbox