Een gedeelte van alle kunstwerken is te bewonderen tijdens de KIEM-expositie.

Opening expositie KIEM presenteert PLEK

Op woensdag 4 april opent wethouder Volbregt Smit van de Gemeente Ridderkerk de expositie 'KIEM Ridderkerk presenteert PLEK'; in de Bibliotheek AanZet aan het Sint Jorisplein 77 om 19.00 uur.

Ridderkerk - KIEM staat voor Kunst In En Met Ridderkerk en is al jaren hét kinderkunstproject in deze gemeente.

Workshops

Ruim 500 deelnemers maakten de afgelopen maanden kunstwerken tijdens een project van het Servicebureau Onderwijs&Cultuur. Zij deden mee aan workshops kunst & design van de Brede School, bij YES! Kinderopvang en Kinderopvang SKR én tijdens onderschoolse workshops op de basisscholen: de Reijer, de Noord, de Fontein en de Burcht. Leerlingen van het Farelcollege en Gemini College doen ook mee, zij hebben de kunstwerken gemaakt in de les met eigen docenten.

Thema

Een gedeelte van alle kunstwerken is te bewonderen tijdens de KIEM-expositie van 4 april t/m 12 mei. Alle kunstwerken hebben één ding gemeen: het thema PLEK!

Iedereen is van harte welkom de opening van de expositie bij te wonen. Kijk voor meer informatie op

www.facebook.com/ServicebureauOnderwijsCultuur

Shopbox