Vrouwendag

Ook in Ridderkerk werd er op donderdag 8 maart Vrouwendag gevierd. Er was een dagvullend programma samengesteld met een markt, wellness en optredens op het hoofdpodium. De dag werd geopend door burgemeester mevrouw Attema. Op het hoofdpodium was een modeshow te zien, potjo potjo dansen (een Surinaamse dans) en een presentatie van Skanders Gym. Een zangeres en dj zorgden voor muziek. Op de markt was onder meer kleding, sieraden, kunst en creatieve producten verkrijgbaar. Ook konden de vrouwen zich laten verwennen met wellness van een hot stone massage, handenverzorging, voetreflexmassage en henna. Zo'n 200 vrouwen hebben de dag bezocht. Het was een dag met een gouden randje volgens de organisatie, mede dankzij de sponsoren. De organisatie kondigt alvast aan dat de volgende editie op vrijdag 8 maart 2019 gehouden wordt. Op de Facebookpagina is een foto-impressie te zien. Kijk op www.facebook.com/Vrouwendag-Ridderkerk.

Shopbox