Ridderkerkse kunst in Europees Parlement

Op 1 maart j.l. zijn 8 kunstenaars uit de regio Rotterdam naar het Europees Parlement in Brussel gereden om kunstwerken te overhandigen aan Europarlementariër Caroline Nagtegaal. Zij had deze kunstenaars zelf geselecteerd na een oproep om haar kantoor op te sieren met kunst uit Rotterdam. Na een hartelijk ontvangst kregen alle kunstenaars de gelegenheid om hun werk toe te lichten, daarna volgde een uitgebreide rondleiding in het Europees Parlement. Ingrid had ook op de oproep van Caroline gereageerd en mocht deze dag hier ook bij aanwezig zijn. Haar schilderij 'Mysteryland' (wat in januari nog werd tentoongesteld in het Gemeentehuis van Riderkerk) hangt nu in de kamer van deze Europarlementariër.