Emballage actie Stichting Hartekind

De afgelopen weken hebben de Dennis en Kimberly Mureau, de ouders van Hartekind Jaxx, een statiegeldactie gehouden voor Stichting Hartekind. Door uw bijdrage is het voor Stichting Hartekind mogelijk om onderzoek te financieren naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen.
De actie was volgens Dennis en Kimberly een groot succes. Het eerder gepubliceerde artikel leverde niet alleen een mooi geld bedrag op maar ook de nodige aandacht voor de ruim 1500 kinderen die er jaarlijks geboren worden met een hartafwijking.
Het Ridderkerkse paar kreeg via sociale media vele hartverwarmende berichten en verhalen te horen van ouders die met hen meeleven. Kimberly vertelt: "Wij zijn benaderd door ouders uit de buurt die ook een hartekindje hebben en zichzelf helemaal herkenden in ons verhaal. Deze ouders benadrukten nogmaals hoe belangrijk het is dat er onderzoek gedaan wordt naar de vele verschillende hartafwijkingen."
Dennis geeft aan: "Wij zijn blij met de geboden mogelijkheid van Albert Heijn Dillenburgplein om een emballage actie te mogen houden. Dankzij het persoonlijk contact met de filiaalmanager Remco is deze actie een groot succes geworden."

Jaxx heeft samen met zijn trotse ouders uit handen van Remco een cheque gekregen ter waarde van 342,25 euro die zij uit gaan reiken aan Stichting Hartekind. Dennis en Kimberly zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om stichting Hartekind te ondersteunen, zij zijn alweer zoekende naar een bedrijf of vereniging die een volgende actie willen ondersteunen. Heeft u nog vragen? Staat u ook achter het motto: Kind zijn, HART nodig? Heeft u, uw bedrijf, school of vereniging ook mogelijkheden om een actie te ondersteunen? neem dan contact op met Stichting Hartekind en mail naar info@hartekind.nl of bel 085-8772218.

Shopbox